Hauwert toernooi

De Toppers in Hauwert tikken zachtjes tegen het raam

Donderdag avond 28 mei mochten enkele Zwaagdijkse Veteranen aantreden tegen andere Veteranen in het leuke toernooi bij Hauwert.

Enkele veteranen hoefden niet maar met z’n negenen traden we aan. De eerste 20 minuten 7 tegen 7 pot tegen de mannen uit Hauwert.  Ondanks veldoverwicht, vele kansen maar ook mooie reddingen van onze fluisteraar op goal bleef het 0-0.

,,It ain’t right” zong John Foggerty al eens, nou dat was ook zo deze keer, ’t was niet heerlijk dat we niet wonnen. Daarna tegen SEW met enkele mannen die niet allemaal 45+ waren. Goeie ploeg trouwens, maar ondanks dat we 3 goals maakten en zij slechts twee eindigde de wedstrijd in 2-2. Een goal via sliding om bij de bal te komen werd door Jan Klaassen de Trompetter oftewel de scheids afgekeurd bleek. In de regelementen stond dat er geen slidingen gemaakt mochten worden…nou ja ,,Verloren zijn we niet” zong ene Joling ooit.

Laatste potje tegen ALC die gewonnen werd en we dus zondag tegen Hauwert met elf tegen elf om de cup mogen strijden. Hoop dat dan weer genoeg toppers aanwezig zijn en ook onze eigen Sepp om met bloed, zweet en tranen als winnaars van het veld te stappen.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.