Zwaagdijk – SV Spartanen B3 3 – 2

03-05-2015
Op zondag 3 mei 2015 moest Zwaagdijk B1 om 13:15 voor de tweede keer tegen de Spartanen B3 spelen. Als Zwaagdijk B1 deze wedstrijd wint, is er kans dat wij kampioen worden! De vorige wedstrijd tegen Spartanen won Zwaagdijk met 1-4.
De wedstrijd ging van start. De eerste helft waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd. Ondanks dat Spartanen met een heel ander team kwam, voetbalden beide teams gelijk op. Hier en daar waren kleine kansen. De Spartanen maakte de 0-1. Maar in de laatste paar minuten van de eerste helft kreeg Jacco Wiering de bal te pakken en gaf een mooie pass op Jan Komen. Jan schoot terecht de 1-1 in de goal.
Toen de tweede helft van start ging, kregen beide teams kansen. Een speler van de Spartanen rende met de bal op het doel af. Maar Mees Laan onderschepte netjes de bal met een sliding en al het gevaar was verdwenen. Toen Jan Komen een vrije trap kreeg, schoot hij op de lat. Maar de bal ketste terug naar Thijs van Diepen en scoorde de 2-1 met zijn hoofd! In de laatste 15 minuten van de wedstrijd werd het spannend. Spartanen maakte de 2-2. Toen de laatste 5 minuten waren aan gebroken gaf Mees een pass vanaf de middenlijn op Jan. Jan rende met de bal naar de goal en maakte de wel verdiende 3-2! Zwaagdijk B1 staat nu op de eerste plaats met 22 punten. Dankzij deze winst is de kans dat wij kampioen kunnen worden nog aanwezig. Als de Valken B2 alle twee de wedstrijden gelijk spelen of verliezen zijn wij kampioen!
Begin opstelling: Nick Pronk, Jan Komen, Lars Sierag, Bauke Post, Thijs van Diepen, Mees Laan, Mark Blom, Jacco Wiering, Koen Blom, Mike Pronk en Stan Kok.
Wissels: Sem Wagenmaker, Stan Neefjes en Dennis Vijn.
Geschreven door: Dennis Vijn

Share Button

Reacties zijn gesloten.