De Valken B2-Zwaagdijk B1 3-4

Zwaagdijk B1 moest wederom een return wedstrijd spelen. De vorige wedstrijd hadden we met 4-3 verloren. Dus dit keer wilden we eens winnen van de Valken. Alleen Bauke post was afwezig. De wedstrijd begon om 13:00 op het veld bij de Valken.

De wedstrijd begon en het ging een hele tijd gelijk op. Totdat er een diepe bal kwam waar een spits van hun achteraan rende. Nick Pronk kwam uit z’n doel, maar de spits liep er langs en schoot op doel. Lars haalde de bal van de lijn af, maar raakte de bal verkeerd en kwam bij een speler van hun terecht. 1-0. We zochten daarna meteen de kansen op. Mark kopte ergens rond de middenlijn op Jacco die de bal aannam, een mannetje omspeelde en de bal op de zestien in het hoekje schoot. 1-1! Er werden nog 5 minuutjes gespeeld en toen was het rust: ruststand 1-1

In de rust werd de eerste helft besproken en het kwam er op neer dat we iets meer voor de winst moesten gaan, dus Zwaagdijk ging met volle moed de 2e helft in.

Zwaagdijk begon de 2e helft goed met hier en daar een paar halve kansjes. De bal kwam uiteindelijk bij Stan die hem op Jan Komen speelt. Jan neemt de bal mee met zijn knie en komt vrij voor de keeper waarop hij vernietigend uithaalde. 1-2! Zwaagdijk bleef goed spelen en dat pakte wederom goed uit. Jan wilde een mannetje passeren waarop hij de bal tegen een speler van de Valken speelde. De bal kwam per ongeluk bij Jacco terecht die de 1-3 keurig inschoot, 1-3! Zwaagdijk begon daarna wat minder goed te spelen en daardoor kon Valken na een foutje in de verdediging de bal inschieten, 2-3. Zwaagdijk reageerde daar goed op en na een dieptebal van Jacco schoot Jan de bal er goed in 2-4! De wedstrijd leek gespeeld te zijn, maar in één van de laatste minuten kopte een speler van Valken de bal er nog in voor de 3-4. Het fluitsignaal klonk en Zwaagdijk had gewonnen door goed samenspel en doorzettingsvermogen. We waren natuurlijk extra blij, omdat we dus van de bovenste hadden gewonnen!  Eindstand: 3-4!

Opstelling: Nick Pronk, Mees Laan, Stan Neefjes, Sem Wagemaker, Lars Sierag, Mark Blom, Stan kok, Jacco Wiering, Thijs van Diepen, Koen Blom en Jan komen.

Invallers: Dennis Vijn, Max Jong en Mike Pronk

Geschreven door Jacco Wiering

Share Button

Reacties zijn gesloten.