Veteranen 2 – Westfriezen Vet 3-0

Het was vandaag de wedstrijd van een “ treurende” Ted die van een prachtig cadeau op Ameland genoot. Uiteraard genoot hij maar de kampioenswedstrijd missen tja dat was toch ook wel wat. Ook van een paparazzi met camera om de spanning vast te leggen. Jaap was de blijdste vandaag want  hij zat al met Barcelona in zijn maag, hoe moest hij dat nou eventueel afzeggen…..nou dat hoeft dus niet.

De oudjes klaarden de klus vandaag in de 1e helft. Na 1 minuutje beetje geklungel en ondergetekende schoot met zijn linkerpootje de bal uit moeilijke hoek tegen de netten. Dat was lekker en was ook het begin van vele vele aanvallen op de Westfrieze goal. Waarschijnlijk hadden alle oudjes met hier en daar een jonkie de zaterdag avond rustig aan gedaan want de Westfriezen werden overlopen.

Marcelino, Stefan, Bouke, jaja Bouke mocht beginnen vandaag ipv de paparazzi daar Bouke nog steeds ietsjes sneller is dan onze fotograaf, ondergetekende, Jaap uiteraard en zelfs een enorm snelle Freek, die gek genoeg even niet bereikbaar was per telefoon in ’t veld, vlogen er over heen. Na tien minuten prima tikkie-takkie zorgde dat Pirlo ( volgens  de paparazzi fotgraaf ) aan mocht leggen en wederom de bal hard tegen de netten vanaf net even buiten de zestien. Dit keer met zijn andere pootje. De 2-0 en dus op  naar de 10. Nou dat ging net even niet meer. Mars net even pech, Steef net even naast, Bouke in ’t zijnetje. Vele kansen maar de 2-0 bleef.

De rust in de kleedkamer, geen paparazzi fotograaf en dus geen spanning meer. De tweede helft met meer druk van de Westfriezen en ook meer tikkkies van hun zorgden ervoor dat de tweede helft van Zwaagdijkse kant matig was. Uiteindelijk toch nog 3-0 door Steef en dus op weg naar de platte kar, metertje bier in de kleedkamer, Champions league hymne door de luidsprekers, ja ’t feest kon beginnen ………………………………………………………………………………

Nog niet dus. Misschien ook wel omdat het rolletje vol was van de fotograaf, Karel druk was met de vlaggen, Marcel moest zingen, Adrie zomaar 40 jaar getrouwd was, Freek op huis aan moest…..van euforie was niet zo veel te merken. Ach ’t geeft niet eigenlijk. Als veteraan speel je voor de lol en tuurlijk wil je winnen en kampioen worden maar dat willen we dan ook vieren met iedereen die dit jaar mee heeft gedaan bij ons en dus doen we het feest eventjes later wanneer ook Timo kan J

Mannen gefeliciteerd met mooie seizoen, we zijn terecht kampioen met prima voetbal dit jaar maar bovenal geweldige sfeer !

MotM

Share Button

Reacties zijn gesloten.