Zwaagdijk B1 – Alw.Forward B6 9-4

07-12-2014
Op zondag 7 december moest Zwaagdijk B1 tegen Alw.Forward B6 spelen. We hadden er veel zin in. Op sportpark Zwaagdijk werd om 13:15 uur het startsignaal gegeven. Zwaagdijk begon met de aftrap en we gingen er met volle moed tegenaan, maar al snel stonden we 0-1 achter. We kregen al snel weer een kans, maar de bal werd met de hand aangeraakt in het strafschopgebied. Daaruit kwam een penalty die schoot Jan Komen er in en was het 1-1. We knokten stevig door. Mike Pronk pakte de bal af op de middenlijn en passte de bal door naar Jan die door de verdediging heen kwam en schoot hem in het doel 2-1! Daarop volgde de 3-1 en de 4-1 ook gescoord door Jan.

Na een gevaarlijke kans van Always Forward schoot Jan door een mooie pass van Jacco Wiering zijn 5e doelpunt op een rij erin 5-1! Daarop volgde er nog een kans van Always Forward, maar door onze sterke verdediging ging die er niet in. Door een pass van Jacco op Stan Kok schoot Stan Kok op de paal en de keeper probeerde de bal te pakken, maar hij had hem niet goed vast en door de oplettendheid van Stan schoot hij de bal in het doel 6-1. Toen had Always Forward weer een kans en deze zat erin 6-2. In de laatste minuten van de eerste helft schoot Jacco de bal voor het doel van Always Forward en één van hun verdedigers liep de bal in het doel 7-2. Na een aantal kansen van beide teams schoot Koen Blom de bal in het doel 8-2. Na een gevaarlijke aanval van Always Forward kreeg Jacco de bal van Mike en schoot hem erin 9-2! Daarop volgde een hele gevaarlijke aanval van Always Forward die ook eindigde in een doelpunt 9-3. We probeerden meerdere malen om nog een doelpunt te maken, maar dat lukte niet.
Door een ongelukkige handsbal van Jan kregen zij een penalty die schoten ze erin 9-4.

Snel daarop floot de scheidsrechter af het was 9-4 voor Zwaagdijk geworden.

Opstelling: Nick Pronk, Mees Laan, Sem Wagemaker, Lars Sierag, Jan Komen, Mark Blom, Thijs van Diepen, Stan Kok, Mike Pronk, Jacco Wiering, Max Jong.
Invallers: Bauke Post, Dennis Vijn, Stan Neefjes, Koen Blom.
Geschreven door: Bauke Post

Share Button

Reacties zijn gesloten.