Voetbalquiz 2014

Gebroeders Oudeman winnen Voetbalquiz rkvv Zwaagdijk 2014

Zondagmiddag was het weer een drukte van ja welste op het Zwaagdijker sportpark, de voetbalquiz was er weer en quizmaster Ted Sijm had weer een enorm aantal vragen 200 stuks waarop ook antwoorden op mogelijk waren, en dat was een hele opgave voor diverse teams.

15 teams deden een gooi om Zwaagdijk sterkste te zijn, de winnaar van vorig jaar Cris Stap wisselde zijn maat Nico Dudink ( was aanwezig als toeschouwer)in voor alles weter Nico Boon, het was onvoldoende zij werden 2e. Het technisch team van het 2e en ook nog bestuursleden de vermoedelijk ietsie voorkennis hadden werden 3e. De gebroeders Oudeman die ook als favoriet van start gingen stelden niet teleur en waren de slimste van deze middag.

De vragen waren van allerlei soorten wat, waaronder bijnamen van clubs en internationale teams, ook waren er fotovragen, die wel het moeilijkste waren omdat vele foto jaren oud waren, 80 algemene vragen waren van diverse kom af zoals welke Ajaxieden zijn rechtstreeks naar Feijenoord gegaan en anders om, of noem de 4 Eric of Eriken die het Nederlands elftal hebben gehaald.

Het was een mooi gezicht hoeveel jongeren zich door de vragen heen worstelden en direct na het inleveren van hun vragen werd alles controleerde via het internet, iets waarop de ouderen weinig kaas van hebben gegeten. Margreet en Jolanda hadden de zaakjes prima voorelkaar koffie met koek en halverwege soep met brood. Om de teleurstellingen te doen vergeten hadden ze ook nog een lekker biertje op de juiste temperatuur.

Myrna en Evita controleerden de uitslagen, sommige probeerden de uitslag nog te beïnvloeden door de dames iets aan te bieden, geen schijn van kans dus.

Ted, Margreet en jullie team bedank voor deze mooi sportieve middag ik heb geen wanklank gehoord dat betekent dat het prima voor elkaar was.

Misschien tot volgend jaar,
Een deelnemer

Share Button

Reacties zijn gesloten.