RKEDO B2 – Zwaagdijk B1 3-2

Op een koude zondagmiddag moest Zwaagdijk B1 tegen RKEDO B2 voetballen. We hadden er wederom weer veel zin in. De wedstrijd begon om 14.00 bij RKEDO.

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd. Zwaagdijk begon met de aftrap en ging er meteen voor 100% tegen aan. Het was goed te zien dat de teams aan elkaar gewaagd waren en RKEDO had een paar kansen op doel, maar de ballen gingen er niet in door de ijzersterke verdediging en onze goede keeper. Zwaagdijk had ook een aantal kansen, maar die wilden er ook niet in. Op een gegeven moment scoorde RKEDO de 1-0 en toen was het rust.

Na de rust had RKEDO de aftrap genomen, maar de bal werd uit geschoten. Thijs gooide de bal naar Jan waarna Jan hem voor het doel van RKEDO schoot en Jacco maakte het doelpunt 1-1. Na een aantal kansen van beide teams schoot uitendelijk RKEDO de bal nogmaals in ons doel 2-1. Zwaagdijk zette nu alles op alles om nog een keer te scoren, maar helaas scoorde RKEDO 3-1. We trapten weer af en Jan kreeg de bal in zijn bezit. Hij rende langs de verdediging en scoorde de 3-2. We hadden toen na de 3-2 nog 10 minuten. Zwaagdijk deed er alles aan om te scoren, maar de bal wilde er niet in. De scheidsrechter floot af en het was 3-2 voor RKEDO geworden.

Opstelling: Nick Pronk, Mees Laan, Lars Sierag, Sem Wagemaker, Jan Komen, Mark Blom, Stan Neefjes, Thijs van Diepen, Stan Kok, Jacco Wiering, Mike Pronk.

Invallers: Bauke Post, Max Jong, Dennis Vijn

Geschreven door: Max Jong

Share Button

Reacties zijn gesloten.