Zwaagdijk B1 – De Valken B2 2-2

Op zondagmiddag 23-11-2014 om 13:15 moest Zwaagdijk B1 thuis tegen De Valken B2 voetballen.
De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd. De Valken mocht aftrappen. Op het begin kwamen er een paar kansjes voor De Valken, maar al snel rende Mark Blom met de bal naar voor en probeerde het van afstand. Helaas was hij mis. Hier en daar kwamen er kleine kansjes voor De Valken. Daarna had Dennis Vijn de bal en rende naar voor. Dennis gaf een pass naar Jacco Wiering. Jacco rende naar de bal, maar de keeper van De Valken rende er ook op af. Jacco raakte de bal en de keeper, maar de keeper raakte Jacco ook. De keeper van De Valken lag met pijn op de grond, maar kon toch de wedstrijd voortzetten.

De Valken had af en toe goede kansen, maar gelukkig ging er geen één bal in. Toen had Jacco de bal en speelde hem naar Mike. Mike rende naar voor en schoot tegen de keeper aan. Toen de bal terugketste schoot Mike nog een keer. Helaas ging die tegen de buitenkant van de paal. Toen het rust was, was de stand 0-0.
De tweede helft was begonnen. De Valken had heel veel goede kansen. Een speler van de Valken rende met de bal over het veld richting ons doel. Hij schoot met een mooi schot vanaf een afstand de bal over Nick Pronk heen en het was een tegendoelpunt.

Toen de aftrap was genomen kreeg Jacco de bal. Hij rende naar voor, maar de bal werd afgepakt met een duw in zijn rug. De scheidsrechter floot. Het was een penalty. Jan Komen nam de penalty en schoot met een mooi schoot in het doel, 1-1. Al snel nadat De Valken de aftrap had genomen kreeg Mike de bal. Mike rende naar voor en was sneller dan de verdediging van De Valken en hij scoorde! De stand was nu 2-1 voor Zwaagdijk. Hierna kregen De Valken en Zwaagdijk af en toe wat kansen. Toen de wedstrijd bijna afgelopen was rende een speler van De Valken met de bal richting ons doel en scoorde. Uiteindelijk was de stand 2-2.

Opstelling: Nick Pronk, Sem Wagenmaker, Jan Komen, Jacco Wiering, Mark Blom, Dennis Vijn, Lars Sierag, Bouke Post, Stan Kok, Mike Pronk, Mees Laan.
Afwezig: Thijs van Diepen en Max Jong.
Invallers: Koen Blom, Stan Neefjes.
Geschreven door: Dennis Vijn

Share Button

Reacties zijn gesloten.