Zwaagdijk B1-Dynamo B1 2-4

Op een zonnige zondagmiddag moest Zwaagdijk B1 tegen Dynamo B1 voetballen. We hadden er veel zin in. De enige afwezige was Thijs van Diepen. De wedstrijd begon om 13:15 op Zwaagdijk sportpark.

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd. Het was meteen te zien dat deze teams aan elkaar gewaagd waren. Na een prachtige dieptebal van Jacco sprintte Mike naar voren, gelukkig was hij sneller dan hun verdediger en ronde het keurig af 1-0! Na de 1-0 leken we wel een beetje in te zakken en dat werd meteen afgestraft door Dynamo na een vlotte combinatie van Dynamo werd de bal in de hoek gemikt 1-1! En daarna meteen weer een goal 2-1! Na wat blessures hier en daar werd er wat gewisseld en dat pakte goed uit. Bouke kreeg de bal in de voeten geschoten door de keeper van de tegenstander. Hij behield het overzicht en schoot hem naar Stan. Stan liep door en kreeg kans om te schieten, maar net toen hij wilde schieten werd hij aan de kant gebeukt. Penalty Zwaagdijk! Jan stapte meteen naar voren en schoot de bal er snoeihard in 2-2! Toen het 2-2 was gingen we rusten.

In de rust werden de wissels wat besproken en konden we even tot rust komen. Daarna begon de 2e helft.

De scheidsrechter floot en de 2e helft was begonnen. De eerste 10 minuten gingen gelijk op maar Dynamo kreeg naarmate de wedstrijd vorderde meer kansen. Maar doelpunten kwamen er nog niet, want Nick stond natuurlijk zoals elke week geweldig te keepen!
Het stond nog steeds 2-2 en een tegenstanders loopt met de bal en Mees wil een sliding maken. Een andere speler van Dynamo ging toen op zijn enkel staan en Mees moest er geblesseerd vanaf.
Op een gegeven moment was er een misverstand in de verdediging en de tegenstander strafte dat meteen af met een omhaal 2-3 achter! Na de 2-3 ging Jan naar voren op de hoop dat we nog een doelpunt konden maken. Maar het ging fout en de tegenstanders scoorde nog een goal 2-4 achter!
We hadden goed gespeeld deze wedstrijd en veel inzet getoond, maar op het einde konden de tegenstanders toch de punten mee naar huis nemen.

Volgende week is er geen voetbal, maar die week daarna gaan we er weer tegenaan!
We spelen over 2 weken thuis om 13:15 tegen De Valken B2

Opstelling: Nick Pronk, Mees Laan, Lars Sierag, Sem Wagemaker, Jan komen, Mark Blom, Stan Neefjes, Koen Blom, Jacco Wiering, Stan Kok, Mike Pronk.

Invaller: Bauke Post, Dennis Vijn, Max Jong.

Geschreven door: Jacco Wiering

Share Button

Reacties zijn gesloten.