KSV B2 – Zwaagdijk B1 11-1

Zondag 19 oktober 2014

Op deze regenachtige zondag moest Zwaagdijk B1 op bezoek naar KSV B2. Iedereen was aanwezig, iedereen had er veel zin. De wedstrijd begon om 14:00.

Het fluitsignaal klonk en KSV B2 nam de aftrap en we gingen met volle moed de 1e helft in. De eerste 5 minuten ging het goed. Stan Kok ging er met een blessure uit. Daarna scoorde KSV B2 de 1-0. Na dat doelpunt kwam alweer snel de 2-0 en snel daarna kwam de 3-0. Binnen 10 minuten stond Zwaagdijk B1 3-0 achter. Mike Pronk kreeg een diepte bal en rende langs de zijkant, maar tikte de bal net te ver voor hem en de keeper had de bal. Daarna had Jan Komen ook nog een kans maar hij vertrok te snel en stond buitenspel. Na die paar aanvallen ging Koen Blom eruit, want hij kreeg een trap tegen z’n scheen been. Het werd daarna alweer snel 4-0 voor KSV B2. KSV B2 scoorde daarna ook nog de 5-0 en de 6-0. Het fluitsignaal klonk en de rust stand was 6-0.

In de rust kregen we een beetje te drinken en de eerste helft werd besproken. De wissels werden ook nog bekend gemaakt. De scheidsrechter kwam ons halen en we gingen de tweede helft in. Ons streven was om een doelpunt te maken.

Zwaagdijk B1 nam de aftrap en we gingen de 2e helft in. We kregen al snel 3 doelpunten om de oren. Na die 3 doelpunten ging Jan Komen naar achter en Koen Blom nam de plek van Jan over. KSV B2 kwam niet meer door de verdediging en toen gingen ze van afstand schieten. Zwaagdijk B1 kreeg een vrije trap en Mees Laan zag dat de keeper ver voor z’n doel stond. Mees probeerde het en de keeper had met dat schot moeite om te houden. Na 10 minuten scoorden KSV weer een doelpunt. Na dat doelpunt van KSV B2 zag Koen Blom dat Mike Pronk de diepte in ging. Mike Pronk kreeg de bal van Koen en Mike ging 1 op 1 op de keeper af. Mike Pronk scoorde de 10-1! Na het doelpunt van Zwaagdijk B1 ging KSV weer druk zetten en scoorde van afstand. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd werd beëindigd met de uitslag: 11-1.

Helaas hadden we geen punten binnen gehaald, maar volgende week gaan we er weer volop tegen aan om de punten binnen te halen.

Opstelling: Nick Pronk, Stan Neefjes, Mees Laan, Dennis Vijn, Lars Sierag, Koen Blom, Jacco Wiering, Stan Kok, Mark Blom, Mike Pronk en Jan Komen.

Invallers: Sem Wagemaker, Max Jong, Thijs van Diepen en Bauke Post.

 

Geschreven door: Stan Kok

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.