Zwaagdijk – SEW 8-0

Zondag 21 sept. 2014

De uitslag laat het al zien: je kunt de 8 omdraaien en dan blijft het 8, je kunt ook de nul omdraaien en dan blijft het 0. Dat kan dus niet met een 6, want dan krijg je rugnummer 9! Helaas voor de 2 doelpunten die ons rugnummer 6 in de eerste helft wist te scoren, die tellen dus niet mee, als vaste drager van rugnummer 9, in de race voor topscorer van het seizoen.

Ook deze zondag weer een elftal op de been gebracht met maar liefst 2 wissels, zij het niet dat Pascal zich blesseerde in de warming-up. De wedstrijd stond deze keer onder leiding van scheidsrechter Korver die een zeer sportieve wedstrijd heeft gefloten zonder overtredingen. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd bleek dat SEW weinig in te brengen had en Zwaagdijk de posities goed had ingenomen. SEW heeft in de eerste helft keeper Peter geen enkele keer kunnen testen omdat de aanval al door de verdediging van Zwaagdijk werd afgeslagen. Binnen 5 minuten kwam Zwaagdijk op voorsprong door een doelpunt van nieuwe Pelle. Even later wist deze een bal over te schieten binnen het vijfmeter gebied van de keeper omdat rugnummer 6 daarvoor verzaakte de bal in plaats van in het net tegen de paal schoot. Gelukkig wist Jan Komen met een afstandsschot de bal wel in het doel te krijgen: 2-0. Ons rugnummer 6 probeerde dat ook maar schoot deze keer niet op de paal maar op de lat. En daar was de nieuwe Pelle al op voorbereid en kopte de bal achter de keeper: 3-0. Zwaagdijk kon hierdoor makkelijker spelen en blijven loeren op dat ene gaatje. En die kwamen er ook en zo kwam onze spits Pelle toch aan zijn doelpunten. nummer 9

In de rust werd er van shirt gewisseld en stond de Zwaagdijkse formatie met haar vertrouwde spits Pelle met rugnummer 9 op het veld. In de tweede helft werd er nog een aantal maal gescoord waardoor de uitslag op 8-0 bleef steken. Met 2 wedstrijden gespeeld te hebben, 6 punten, een doelsaldo van 14 voor en 0 tegen hebben we een mooie start gemaakt. Volgende week staat KGB op het programma, er wordt gefluisterd dat Freek wordt ingevlogen….

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.