Veteranendag 2011 Verslag

Veteranen 2 had afgelopen zaterdag (4 juni) hun bijna beruchte veteranendag.

De organisatie lag dit keer in de handen van Cor en Anneke, Hans en Marga en Karel.

Na samenkomst in de kantine werden we richting Medemblik gestuurd om daar een rondje te lopen, onder weg in Onderdijk stonden Cor en Anneke met een wel verdiende versnapering klaar.

In Medemblik aangekomen werd ons verteld wat de bedoeling was van dat rondje lopen. Met een ingewikkeld apparaat een GPS ding werden we in groepjes van 5 door de stad gestuurd. Voordat we in de gaten hadden hoe dat apparaat werkte was het een half uur later, maar toch is het een leuke manier om de stad te verkennen.

Bij terugkomst even een versnapering en werd de 1e prijs uitgedeeld, jullie snappen het wel de organisatie werd 1e.

Op het fietsie voor de wind naar de kantine waar ook onze geblesseerde spelers aansloten. Lekker borrelen en uiteraard sterke verhalen vertellen.

Rond 7 uur kwam de catering met wel heel lekker eten binnen lopen, we hebben niemand horen klagen dus dat was fantastisch.

Net voor het eten wist Pieter de scheidende coach Dirk nog te bedanken met veel doe maar spulletjes voor als hij een tijdje niets te doen heeft.

Dirk toch wel redelijk van zijn stuk gebracht wilde toen ook de bos bloemen aanpakken die toch echt voor Afra bedoeld waren.

Na het eten voor de liefhebbers koffie of gewoon door gaan met een biertje,

de avond was nog niet om en Dirk gaf zijn kijk op het afgelopen jaar en bedankten Cup en Adrie voor hun inzet de afgelopen jaren en wenste hun beterschap met hun blessures, op het einde wist hij toch nog te vertellen dat Cees in samen werking met Dirk in begin wel wil coachen.

Ook was er een ontzettend moeilijke kwis (waar de hooligan zelfs moeite zou hebben) maar het was wel leuk, topper was echter de Hints waar menig veteraan meer moest dan dan op het veld vooral de actie van Marcel bracht veel lachers maar geen punten op.

Daarna de prijsuitreiking wie er gewonnen heeft doet er niet toe het was gewoon een gezellige avond.

Op het eind werd Marcel nog benoemd tot Veteraan van het jaar

Anneke, Cor, Karel en Marga bedankt voor de organisatie die volgend jaar bij Paul en Richard is.

Plezierige vakantie en tot 21 augustus voor de 1e bekerwedstrijd.

Wil je foto`s zien klik dan op FOTOBOEK.

Gr. een deelnemer

Share Button

Reacties zijn gesloten.