Veteranendag 2014

5 juli 2014.

Om 16:00 verzamelden alle veteranen met hun partner in de kantine in een opmerkelijke outfitkleur: rose. Vandaar uit werd er gestart in verschillende groepjes om via een dobbelsteenworp een ronde te lopen door de nieuwbouw. Daar stonden nog diverse spellen op het programma zoals zaklopen en doelschieten. Tijdens het lopen was de opdracht om foto’s te maken van een aantal onderwerpen:

1. Trots op oranje
2. Zwaagdijk op z’n best
3. Rust roest’
4. Sporten is gezond
5. Alternatieve energie opwekking
En als laatste: een groepsselfie
Deze foto’s staan op de site en aan de hand van deze foto’s worden de winnende foto’s gekozen.
Klik hier om de foto’s te bekijken:
Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5

Eenmaal teruggekomen in de kantine werd het heerlijke buffet binnengebracht.
Na het eten werd het spel de mannen tegen de vrouwen gespeeld en hieruit bleek dat de mannen toch de vrouwen beter kennen: Met maar liefst 6 punten verschil in het voordeel van de mannen werden de vrouwen verslagen.

Ted Sijm werd gekozen als veteraan van het jaar en  dat kon hij niet zijn zonder zijn vrouw Astrid, de vrouw achter deze veteraan. Astrid kreeg hiervoor een mooie bos bloemen en dat is toch zeker een hart onder de riem na de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich hebben plaatsgevonden de laatste periode.

Om 21.30 werd het rose kleedje verruild voor het oranje en uiteindelijk werd de avond geweldig afgesloten met winst voor oranje via een strafschoppenserie. De veteranendag kon niet meer stuk!

Alle andere foto’s van deze veteranendag zijn te bekijken op de fotopagina…

Stella en Erik Meijer, Cees Sierkstra, Jan en Diana Komen: bedankt voor het organiseren van deze schitterende veterenandag!

Share Button

Reacties zijn gesloten.