Familietoernooi 2014

Familietoernooi 2014

Prachtig weer, 12 teams en een mooi veld wat wil je nog meer voor een familietoernooi? Niets natuurlijk hopen op gezelligheid en dat alles loopt zoals de organisatie wil en dat gebeurde. Voor het grote gebeuren werd toernooi directeur Karel Bakker in het zonnetje gezet door de voorzitter, Karel zit 25 jaar in het bestuur met als grootste taak de velden en de lijnen. Een andere taak van Karel is het familietoernooi wat hij natuurlijk niet alleen doet samen met zijn vaste team heeft hij het prima voor elkaar al wordt de laatste jaren wat moeilijker omdat de animo wat teams betreft wat minder is. Waren het de 1e jaren met gemak 16 teams, nu is het 12 teams en gelukkig dit jaar weer met 3 nieuwe teams waarvan 2 erge jonge teams maar we kunnen weer een paar jaar vooruit. Karel werd tot erelid van de club benoemd. Karel van harte!

In poule A waren de teams Ursem, Neefjes en Goedhart. Gelijkwaardig familie Deken stak er net al vorig jaar er ietsie boven uit en zij streden ook om de 1 en 2e plaats. Pronk en Wiering zijn nog een maatje te klein maar ze komen er aan, het voetbal is goed alleen fysiek komen ze nog wat te kort. Poule B waren de teams De Lange , Sijm, Groot en Van Diepen gelijkwaardig en je kon gewoon niet zeggen wie er voor de finale speelden of wie gaat er voor plaats 7 / 8 . Fam. De Lange speelde uiteindelijk de finale. Enigszinds tegenvallend was de fam J.P. Laan vorig jaar nog finalist was en nu speelden om de 9 en 10e plaats, maar ook zij hadden hun team verjongd. De fam. Blom had ook een jong team en hopelijk zijn ze er volgend jaar weer en spelen dan niet meer voor de 11e of 12e plaats: daar zit zoveel voetbal in die komen zeker in de top 8!
De familie Pronk eindigde wel als 12e plaats maar namen wel de fairplay cup mee naar huis, waar dit jaar eigenlijk alle teams wel recht op hadden er werd vrij fair gespeeld.
Uitslag: 1 Fam Deken, 2 Fam De Lange, 3 Fam. Neefjes, 4 Fam. Sijm, 5 Fam.Goedhart, 6 Fam. Groot 7 Fam Ursem, 8 Fam. van Diepen 9 fam. J.P. Laan 10 Fam. Wiering 11 Fam. Blom en 12 fam. Pronk. 


Voorts werden iedereen bedankt die op wat voor manier dan ook deze familietoernooi tot een mooie gezellige dag maakten.

Share Button

Reacties zijn gesloten.