Zwaagdijk B1- Blokkers B1 3-7

Zondag 6 april speelde wij tegen blokkers B1. Alleen Laurens was deze wedstrijd afwezig. Na dat de scheids de spelerspassen op het veld had gecontroleerd konden we beginnen.

We begonnen met vroeg druk zetten. Blokkers wist vaak niet hoe ze daar mee moesten omgaan zo konden we ook na 10 minuten op 1-0. Keir kon na een goed gegeven voorzet  hard inschieten. Na de 1-0 kwam blokkers meer in het spel na 20 minuten kon de blokkers ook de 1-1 maken. Vlak na de aftrap volgende de volgende kans voor ons en wist Nils behendig langs een aantal verdedigers komen en de bal op Keir voorgeven. Keir wist de 2-1 te maken. Na de 2-1 kwam blokkers met 10 man te staan voor de 10 minuten wegens geel. Maar na deze kaart kwam blokkers terug. Na slordig verdedigen kon blokkers dan ook 2-2 maken en voor rust ook nog de 2-3 te maken.

Na een paar tactische zetten kwamen we weer de kleedkamer uit. Na een aardig begin van deze tweede helft wist blokkers van afstand Sem te passeren zo werd het 2-4. Na de 2-4 bleef het lang gelijk en hadden we allebei kansen. Na goed doorgaan van Nils kon hij zelf de 3-4 binnen tikken. Maar na deze 3-4 ging het aflopend. Blokkers werd sterker en wij konden het niet meer aan. Hierop volgde ook snel de 3-5 en 3-6. Na de 3-6 bleef het slordig en kon blokkers doorgaan met aanvallen, dit resulteerde 2 minuten tijd ook in een kaart voor Rick. Rick ging hard in een duel met een van blokkers. Rick kreeg geel en kon de rest van de wedstrijd op de bank plaats nemen en Blokkers kreeg een penalty die hard en goed werd ingeschoten.

volgende week wacht ALC op ons dit is in Abbekerk.

Share Button

Reacties zijn gesloten.