Zwaagdijk VE2 – KGB 5-3

DE STRIJD OM DE 2PLAATS

De coach moest weer heel wat kunsten vertonen om een team op het veld te krijgen.
Zo mocht Piet ook zijn bel ronde doen.
Ook moest er nog een scheids gevonden worden. Gerard vanaf deze plaats beterschap en we hopen dat de vitamientjes je goed doen. Pieter Duin offerde zich daarvoor op en het ging goed.
Dan gaan we van start.
KGB schiet een keer tegen de paal maar voor de rest zijn wij de eerste 20 minuten heer en meester. Eerst een prachtige aanval van de Neuvels die mooi werd afgerond.1-0
De 2-0 komt van de voet van de Keukenloods man die momenteel hard aan het trainen is op de fiets voor het goede doel. (zie site)
Iedereen dacht dit wordt een eitje maar dit liep heel anders af.
Want met de rust was het gewoon 2-2.

Onder de rust onder het genot van een kopje thee, zonder coach maar wel met een shot Dextro stelde Stefan ons gerust: we spelen straks richting de kantine, wij maar denken grappenmaker, we spelen wel op het 2e veld.
De 2e helft was +/- 10 minuten oud en Stefan liet zien dat richting kantine geen fabeltje is.
De bal ging vol op de wreef en het was goed dat er een sterk net in het doel zat, anders had de kantine nog schade opgelopen bij wijze van spreken. 3-2.
Toen probeerde KGB er nog een gelijk spelletje uit te halen en ze gingen volop in de aanval.
Na wat geklungel achterin was het Charly Baker die de bal naar een rood witte schopte maar ja….wij speelden  in reserve shirts dus dat was 3-3.
NR.13 zwaaiend en stampend van emotie was bijna ten einde raad(denk wel om de veldhoveniers he?)
Maar gelukkig nr.13 schoot de bal de diepte in en de in Maastricht uitgeruste Richard rende als een Haze winde achter de bal aan en maakte koelbloedig af:  4-3.
Even daarna ging bijna op dezelfde manier het net nog een keer bollen…kun je zien waar een Dextro tje goed voor is: 5-3.
De man met die grote vlag in de tuin had keihard gewerkt maar niet gescoord. Vlagger, volgende keer die zwarte bak rommel na de wedstrijd geven!
A.s. zondag naar Andijk die hebben nog een appeltje met ons te schillen dus we zijn gewaarschuwd.

1 van V2

Share Button

Reacties zijn gesloten.